Ådalshallen byder velkommen til ny Bogstation for at fremme læsning i lokalsamfundet

Foto: Syddjurs kommune.
dato

Syddjurs Kommune udvider sin service med åbningen af en ny Bogstation i Ådalshallen

Den længe ventede Bogstation i Ådalshallen åbner dørene for borgerne i Ådalen mandag den 8. april. Denne nye facilitet tilbyder et praktisk alternativ til den traditionelle bogbus, gør det lettere for borgerne at låne og aflevere bøger inden for mere tilgængelige åbningstider. Fra mandag til fredag mellem kl. 16 og 21, samt nogle weekender og yderligere tilgængelighed i sommerperioden, vil Bogstationen stå til rådighed for den læselystne befolkning.

Ådalshallens Bogstation gør brug af moderne teknologi til at facilitere låne- og afleveringsprocessen. Borgere kan reservere bøger via "Biblioteket" appen eller på Syddjurs Biblioteks hjemmeside og afhente dem ved at skanne en chip på bogens bagside. Reserverede materialer bliver løbende leveret til Bogstationen flere gange om ugen, hvilket sikrer en frisk og varieret samling.

For at sikre en gnidningsløs introduktion til Brugstationens funktioner, vil personale fra biblioteket være til stede tirsdag den 10. april kl. 11-12 og onsdag den 11. april kl. 13-14 for at yde personlig assistance.

Indvielsen af Bogstationen den 8. april kl. 15 markerer ikke kun åbningen med kaffe og kage, konkurrencer, taler og snoreklip ved Heine Skovbak Iversen, formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, men også et løfte om forbedret service for Ådalens beboere med mere fleksible muligheder for at hente og aflevere bøger.

Med den nye Bogstation i Ådalshallen og planerne om yderligere Bogstationer i Molsværket i Knebel, samt Nimtofte og Lime, supplerer Syddjurs Kommune de eksisterende faciliteter i Pindstrup, Rosmus, Ryomgård, og de fuldt servicerede biblioteker i Ebeltoft, Hornslet, Kolind, og Rønde. Dette netværk af Bogstationer og biblioteker sikrer en bred og tilgængelig vifte af kulturelle og uddannelsesmæssige ressourcer til alle borgere i kommunen.

https://www.syddjurs.dk/da/nyheder/ny-bogstation-aabner-i-aadalshallen-395241043313325/

Kilde: Syddjurs Kommune