Erfaren Plejehjemsleder søges til Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pr. 1. august 2023 den helt rette plejehjemsleder, der sætter orden og struktur i de daglige processer for at sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften, til gavn for både beboere og medarbejdere.

På Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde arbejder vi ud fra den rehabiliterende tankegang med afsæt i beboernes ønsker og behov, hvor dygtige medarbejdere skaber et værdigt og meningsfuldt liv for beboerne. Som Plejehjemsleder går du forrest i at skabe en kultur, hvor faglighed og omsorg er omdrejningspunktet for både tilgangen til beboerne og kollegafællesskabet.

Du leder Lillerupparken i tæt samarbejde med 2 teamledere, hvoraf den ene aktuelt er ledig og ansættelsesprocessen kører parallelt med denne rekruttering. Du skal støtte og udvikle teamlederne i deres ledelsesopgaver og sikre god trivsel, høj kvalitet og faglig udvikling på tværs af medarbejdergrupperne.

En vigtig opgave er stram økonomistyring for at sikre en økonomi i balance, herunder at Lillerupparkens samlede ressourcer anvendes bedst muligt til gavn for beboerne.

Vi tilbyder

 • Ca. 100 ambitiøse og motiverede medarbejdere, elever og studerende
 • Drifts- og budgetansvar for plejehjemmet med et samlet budget på ca. 30 mio. kr.
 • Et udfordrende, selvstændigt og afvekslende job
 • En stor gruppe af frivillige, der er engagerede og gerne vil bidrage til en god hverdag for beboerne
 • Et tæt samarbejde med de øvrige plejehjemsledere med fokus på vidensdeling, udvikling og kvalitet
Din baggrund

Du har en sundhedsfaglig baggrund med erfaring fra ledelse i Sundhed- og Ældreområdet. Du er en reflekterende og gennemslagskraftig leder, der har gennemført en ledelsesuddannelse og har erfaring med ledelse af ledere. For at lykkes i jobbet, skal du have økonomisk indsigt og erfaring med at få drift til at hænge sammen med politiske pejlemærker.

Vi lægger vægt på, at du
 • Binder høj faglighed og værdighed i ældreplejen sammen med effektiv styring og ressourcetænkning
 • Er systematisk, metodisk og konsekvent, når du gennemfører nye tiltag i samarbejde med teamledere og TRIO
 • Prioriterer samarbejdet i TRIO, samarbejdet med beboer- og pårørenderåd samt frivillige og lokalområdet
 • Er en tydelig kommunikator, der på en troværdig og rummelig måde får sat klare rammer
 • Skaber sammenhæng og transparens om roller og ansvar i ledergruppe samt teamene
 • Er bannerfører for en kultur, hvor borgere, pårørende, frivillige, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere føler sig mødt med anerkendelse og empati
Vi søger en plejehjemsleder, som viser retning og opnår følgeskab gennem en nysgerrig og engagerende ledelsesstil. Samarbejde og tillid er centrale nøgleord – både internt i organisationen og i eksterne samarbejdsrelationer. Du er strategisk tænkende og formår i den daglige ledelse at holde fokus på målsætninger, effekter og resultater til gavn for beboerne.

Om Lillerupparken

Lillerupparken består af 83 almene plejeboliger. Vi har både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, samt sygeplejersker ansat og er naturligvis uddannelsessted for social- og sundhedselever og sygeplejestuderende. Ligeledes har vi ansat ernæringsassistenter og arbejder på at styrke leve-bo-miljøet med måltidet i fokus. Vi har også ansat aktivitetsmedarbejdere med fokus på at styrke de ældres trivsel og understøtte deres sociale kompetencer.

Kontakt og processen

Tiltrædelse pr. 1. august 2023 eller hurtigere hvis muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte Sundheds- og Ældrechef Niels M. K. Diedrichsen på 20 12 79 22. Læg gerne en besked eller send en sms, hvis ikke telefonen bliver besvaret når du ringer. Du vil herefter blive ringet op hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 15. juni 2023.

Der vil blive afholdt første samtaler tirsdag den 20. juni 2023 og anden samtaler fredag den 23. juni 2023. Mellem samtalerne vil du blive bedt om at udfylde – og vil få en tilbagemelding på – en personlighedsanalyse.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation.  

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. 

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format). 

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job. 

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. 

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere. 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Hovedgaden 79, 8410 Rønde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://syddjurs.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=7b6bb2fd-c709-4093-853d-dc70cb5eda41

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet