Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Knebel - fredag den 19. februar

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Knebel er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

31-årig mand anholdt efter ballade på forsorgshjem

Natten til fredag omkring kl. 04.00 opstod der håndgemæng mellem fire personer på et forsorgshjem i Tranbjerg. Personalet ringede til politiet og bad om hjælp til at bortvise dem, der havde skabt uro på stedet. 

Da betjentene kom frem var der dårlig stemning, og en 31-årig mand var særligt aggressiv og højtråbende og havde rettet sin vrede mod en kvinde, som var en af dem, der var indblandet i konflikten. 

Patruljen fik skilt parterne ad og bortvist dem fra stedet. Ude på gaden fortsatte den 31-årige sit råberi, og da han opdagede kvinden, som også blev gelejdet ud fra forsorgshjemmet, løb han direkte mod hende og reagerede ikke på betjentenes tilråb. 

Han nåede dog at blive standset og anholdt, inden han nåede helt hen til kvinden, hvorefter han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Kvinde overfaldet ved busstoppested

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 18.16 en anmeldelse om, at en 47-årig kvinde var blevet overfaldet ved et busstoppested på Vangsbovej i Hasselager. 

Vidner på stedet forklarede, at en mand havde henvendt sig til den 47-årige og tilsyneladende helt umotiveret havde slået hende med et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han væltede hende omkuld og sparkede hende i hovedet. 

Da et vidne til episoden ringede til politiet, stak gerningsmanden af. 

Kvinden fik flere mærker og skrammer i ansigtet efter overfaldet, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Østjyllands Politi efterforsker nu episoden nærmere. 

**

 

Flere mænd standset med hash på sig 

Lokalpolitiet i Aarhus Vest fik torsdag aften sigtet flere personer for besiddelse af euforiserende stoffer. Kl. 20.45 standsede en patrulje en bil på Silkeborgvej, og da de under et sæde i bilen fandt en pose med lidt hash i, blev den 44-årige mand bag rattet sigtet. 

Kl. 21.32 var det to mænd i en bil på Bispehavevej i Hasle, som blev standset. I bilen lå en mindre mængde hash, som den 23-årige fører blev sigtet for at besidde, og hans jævnaldrende passager blev også sigtet, da han både havde hash og skunk i lommen. 

Kl. 22.25 fattede en patrulje mistanke til en 26-årig mand, som gik rundt i et p-hus ved Blixens i Brabrand. Under en visitation fandt betjentene en pose med nogle hashklumper, hvilket også gav en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.  

**

 

Hash fundet i Hinnerup

Østjyllands Politis specialpatrulje reagerede torsdag aften på et tip og besøgte kl. 20.57 en adresse i Hinnerup. En mand i starten af 60’erne åbnede døren, og betjentene kunne hurtigt lugte, at der var hash i hans lejlighed. 

Under en ransagning fandt patruljen da også en mindre mængde hash, som blev beslaglagt. Beboeren blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Kokain, kniv og kontanter beslaglagt

En patrulje fattede torsdag kl. 18.37 mistanke til en 21-årig mand, som sad i en bil, der holdt på en vendeplads på Solhvervsvej i Aarhus N. 

Betjentene tog kontakt til manden, og da de mistænkte, at han havde narko på sig, visiterede de ham og ransagede bilen. I en jakkelomme fandt patruljen en kniv, som blev beslaglagt, hvorefter den 21-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven. 

I bilen lå der flere salgsposer med kokain, skunk og hash samt nogle tusinde kroner i kontanter. Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 21-årige blev sigtet for narkosalg.  

**

 

Doping fundet i Odder

Østjyllands Politis specialpatrulje tog torsdag aften til en adresse i Odder efter et tip om, at der var ulovlige stoffer på stedet. 

På adressen traf betjentene den 31-årige mand, som bor der. Han endte med at blive sigtet for besiddelse af dopingmidler, da patruljen fandt flere former for anabole steroider i hans hjem. 

**

 

Beboer løj for specialpatruljen – sigtet efter hashfund

En 19-årig kvinde var klar i mælet, da hun torsdag kl. 17.10 fik besøg på sin adresse i Aarhus N af et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje. Hun havde ikke ulovlige stoffer i lejligheden, meddelte hun, da patruljen spurgte. 

Betjentene valgte dog alligevel at ransage lejligheden, da de havde fået oplysninger om, at der var narko på stedet. 

Under ransagningen blev der fundet en mindre mængde hash og en joint. Stofferne blev beslaglagt, og kvinden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Brand i garage i Thorsager

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 16.55 ud til en brand i en garage på Havrevænget i Thorsager ved Rønde. Der var kraftig røgudvikling, men brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, inden den nåede at brede sig. 

Beboerne i huset var ude, da politiet kom frem, og ingen personer kom til skade. Garagen fik brandskader efter branden, som formentligt opstod i et gammelt køleskab. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 11.00 skete der et færdselsuheld på Lyngevej i Lynge ved Knebel. En 48-årig mandlig bilist foretog en overhaling men overså en modkørende bil ført af en 52-årig kvinde. Parterne forsøgte at undvige hinanden, men der skete alligevel et sammenstød med stor materiel skade til følge. Begge parter blev kørt til skadestuen til tjek men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld i krydset Skejbygårdsvej/Randersvej i Aarhus N. En 41-årig kvindelig bilist blev ramt af en bil, da hun var i færd med at svinge til venstre ad Randersvej. Bilisten, der ramte hende, kørte efterfølgende videre uden at give sig til kende. 

Natten til fredag kl. 02.36 blev en 27-årig mandlig bilist standset på Møllevangs Allé i Aarhus V og sigtet for at køre uden førerret. Da der lå en pose med en mindre mængde hash i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Tilst Østervænget i Tilst begået natten til torsdag d. 18/12 mellem kl. 02.30 og kl. 03.00
På Skelagervej i Aarhus N begået mellem onsdag d. 17/12 kl. 22.00 og torsdag d. 18/2 kl. 8.00
På Nørreport i Randers C begået torsdag d. 18/2 kl. 12.00


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler