Tag familien med til Karpenhøj Naturcenter og oplev glæden ved at lave mad i det fri. Arrangementet byder på en afslappet dag, hvor deltagerne sammen tilbereder en smagfuld brunch over bål. Fra at hugge brænde til at bage boller i en middelalderovn og røge fisk, vil Karpenhøjs vejledere guide jer gennem hele processen.
Dagen starter kl. 09:30 med en varm velkomst og en kop cowboykaffe i hånden. Herefter vil deltagerne blive introduceret til dagens program og få inspiration fra instruktørerne. Der vil også være mulighed for at gå en sanketur på Karpenhøjs område, hvor I kan lære om de spiselige urter, ukrudt og blomster, der findes i området.
Brunchmenuen er alsidig og sæsonbestemt, med råvarer der fortrinsvis er økologiske og lokale fra medlemmer af Molbordet i Nationalpark Mols Bjerge. Når maden er tilberedt, anrettes en smuk buffet, og deltagerne kan sætte sig til rette på de bløde lammeskind og nyde resultatet af deres arbejde.
Arrangementet afsluttes kl. 14:00, og i løbet af dagen er der fri adgang til kaffe, te og juice.
Praktisk information
Dato: Søndag 17. november 2024
Tid: Kl. 09:30-14:00
Sted: Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, 8420 Knebel
Entré: 625 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her