Tag hele familien med til en dag i naturen, hvor I kan opleve glæden ved at lave mad over åben ild. Karpenhøjs vejledere står klar til at guide jer gennem en afslappet og naturlig dag, hvor I blandt andet vil hugge brænde, bage boller i en middelalderovn og røge fisk.
Brug havens urter i en alsidig brunchmenu, og lad jer inspirere til at fortolke opskrifterne. Efter en formiddag med madlavning, kan I nyde resultatet af jeres arbejde på bløde lammeskind omkring bålet.
En dag fyldt med læring og smagArrangementet inkluderer en sanketur på Karpenhøjs område, hvor I vil lære om spiselige urter, ukrudt og blomster. De råvarer, der anvendes, er fortrinsvis økologiske og lokale, blandt andet fra medlemmer af Molbordet i Nationalpark Mols Bjerge.
Start dagen med en kop cowboykaffe og få inspiration fra instruktørerne, mens I tilbereder en vildmarksbrunch over bål. Dagen afsluttes med fællesspisning og hygge, hvor kaffe, te og juice kan nydes ad libitum.
Praktisk information
Dato: Søndag 20. oktober 2024
Tid: Kl. 09:30-14:00
Sted: Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, 8420 Knebel
Entré: 625 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her