Social- og sundhedsassistent / sygeplejerske til Plejehjemmet Lillerupparken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du til dagvagter og aftenvagt, så se lige her!

Hvorfor ikke vælge et job, hvor mulighederne er mange og begrænsninger er få?

Det kan vi tilbyde dig!

Vi har lige nu en ledig stilling som social- og sundhedsassistent / eller sygeplejerske til ansættelse hurtigst muligt.

Som social- og sundhedsassistent / sygeplejerske på Lillerupparken får du lov til at dyrke og bruge dine faglige kompetencer til fulde. Så brænder du for journalføring og kvalitetssikring i tæt samarbejde med vores øvrige kollegaer, så er det helt sikkert dig, som vi er på udkig efter og står og mangler.

Du bliver del af en personalegruppe, hvor samarbejde er et nøgleord. Vores personalegrupper består fast af andre social- og assistenter, social- og sundhedshjælpere og sygeplejersker. Derudover er der også tilknyttet ernæringsassistenter.

Lillerupparken rummer et stort uddannelsesmiljø, hvor der året igennem er elever og sygeplejerskestuderende. Der er ansat en vejleder til eleverne og en kliniskvejleder til de studerende, men vi fungerer alle som daglige vejleder og er der, hvor eleverne ofte søger deres vidensdeling samt sparring.

Vi tilbyder en god introduktion.

Se her en video om plejeboligerne i Syddjurs Kommune: http://video.syddjurs.dk/c1353/v40503

Hvis du synes, det er noget, du kan se dig selv i, så skriv lidt om dig selv og dine ønsker, så hører du fra os.

Der indhentes straffeattest ved tilbud om evt. ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Hvis du gerne vil have mere info, er du velkommen til at kontakte Plejehjemsleder Birgitte Rossing på 51 29 19 56, eller Teamleder Torben Nielsen på 21 54 98 50.

Ansøgningsfrist den 25. juni 2023

Der bliver afviklet samtaler i uge 26.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Hovedgaden 79, 8410 Rønde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://syddjurs.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=10b9dd52-dda0-486b-a187-d896acb61e9c

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844558

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet